Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koestraat 28 F in Obbicht 6125 BE

Koestraat 28 F

6125 BE Obbicht
Huurprijs € 900,- p.m.
Te huur

Omschrijving

Ruime bedrijfsruimte uit 1960 met diverse gebruiksmogelijkheden


Het horecabedrijfspand bestaat uit een entree, hal met toiletgroepen, feestzaal (ca. 55 m2) met toegang tot overdekt terras (ca. 42 m2), café (ca. 60 m2) en keuken (ca. 13 m2) met professionele koelcel. Het pand heeft een gedeeltelijk afgesloten berging (ca....
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Ruime bedrijfsruimte uit 1960 met diverse gebruiksmogelijkheden


Het horecabedrijfspand bestaat uit een entree, hal met toiletgroepen, feestzaal (ca. 55 m2) met toegang tot overdekt terras (ca. 42 m2), café (ca. 60 m2) en keuken (ca. 13 m2) met professionele koelcel. Het pand heeft een gedeeltelijk afgesloten berging (ca. 35m2) met buiten een waterkraan.
Het pand is voorzien van alarm, dat aan te sluiten is op een meldkamer (eigen keuze). Er zijn tussenmeters voor gas, water en elektra, en eigen Cv-combi in eigendom (2012).

Bij het pand hoort ook een achterliggende tuin (ca. 80 m2) met diverse bomen (noten) en elektrische grondwaterpomp (gebruikt voor koeling van serre bij feestzaal en besproeiing tuin bij droogte).

Op dit moment is de bestemming “horeca” maar er kan een aanvraag tot wijziging gedaan worden bij de gemeente Sittard-Geleen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 900,- per maand Waarborgsom € 900,- Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG
Route van naar Koestraat 28 F, 6125 BE Obbicht

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring