Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Steenweg 4 in Sittard 6131 BE

Steenweg 4

6131 BE Sittard
Vraagprijs € 239.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Winkelpand in centrum van Sittard op loopafstand van station

BEGANE GROND
Op de begane grond van dit winkelpand ligt een donkere hoogglans tegelvloer. Deze ruimte is nu in gebruik als kapsalon. Aansluitend aan de kapsalon ligt een keuken met de aansluitingen voor het witgoed. Op de begane grond bevindt zich...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Winkelpand in centrum van Sittard op loopafstand van station

BEGANE GROND
Op de begane grond van dit winkelpand ligt een donkere hoogglans tegelvloer. Deze ruimte is nu in gebruik als kapsalon. Aansluitend aan de kapsalon ligt een keuken met de aansluitingen voor het witgoed. Op de begane grond bevindt zich tevens een separaat toilet.

EERSTE VERDIEPING
Via een vaste trap in de kapsalon is de eerste verdieping bereikbaar. Deze eerste verdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer. Hier bevindt zich een werkkamer en een bergruimte. Via de aanwezige vlizotrap is er toegang tot de opbergzolder (vliering).

OVERIGE KENMERKEN
  • Gehele object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
  • Object wordt verwarmd middels een elektrische warmte-unit
  • Frontbreedte 3.35m
  • Onderhoud binnen en buiten: goed
  • Perceeloppervlakte: 46 m2
  • Bouwjaar: 1890

Belangrijke informatie voor de koper
 
Verkoopinformatie
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.
 
Schriftelijkheidsvereiste
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.
 
Waarborgsom of bankgarantie
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.
 
Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
 
Opmerking
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend.
 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 239.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Perceeloppervlakte 46 m² Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Sittard Sectie D Perceelnummer 6959 Oppervlakte 46 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Steenweg 4, 6131 BE Sittard

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring