Mijn favorieten

AANKOOPBEMIDDELING

Wilt u een woning kopen of hebt u een nieuwe woning op het oog? Roept dat vragen bij u op over hoe u dat het beste kunt aanpakken? Een woning kopen met deskundige begeleiding?

Dat kan bij Vivre! Vivre zorgt ervoor dat UW belangen worden behartigd bij de aankoop van een woning.

Wij begeleiden u bij het hele proces van bieden, onderhandelen en kopen van een nieuwe woning. Wij weten als geen ander waar we op moeten letten bij de aankoop van een nieuwe woning en welke factoren het besluit om de woning wel of niet te kopen kunnen beïnvloeden.

Wat doen we voor u, samen met u en vooral in het belang van u?
  • Wij gaan mee met bezichtigingen
  • Wij onderzoeken de rechten en plichten op de woning en het perceel (kadastraal onderzoek eigendom)
  • Wij onderzoeken de actuele marktwaarde van de woning
  • Wij doen prijs- en voorwaardenonderhandelingen
  • Wij checken alle relevante documenten, waaronder de conceptkoopovereenkomst
  • Wij adviseren u of het verstandig is om een specialist (bijvoorbeeld een bouwkundige) in te schakelen en kunnen dat voor u regelen
Een woning kopen met deskundige begeleiding én de hypotheek regelen onder één dak? Ook dat kan bij Vivre. Christel is gecertificeerd aankoopbegeleider en tevens erkend hypotheekadviseur.

Christel Schneiders:
“Klanten van Vivre hebben een streepje voor bij de aankoop. De makelaars uit de regio kennen mij en weten dat ik als financieel adviseur en Erkend Aankoopbemiddelaar uitsluitend serieuze gegadigden bij een aankoop begeleid. Dat geeft de verkopende partij meer zekerheid en de klant dus meer kans dat hun droomhuis realiteit wordt

“Naast de correcte ondersteuning bij de verkoop van mijn woning, kreeg ik ook goede ondersteuning bij de afhandeling van de aankoop van een woning bij een andere makelaar”.

 
              
De titel Gecertificeerd Aankoopbegeleider® is beschermd en mag uitsluitend gevoerd worden door de adviseurs, die hiervoor speciaal zijn opgeleid. De aankoopbegeleider heeft de praktijkgerichte opleiding tot Gecertificeerd Aankoopbegeleider gevolgd en is verzekerd bij een beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar. Tevens wordt de aankoopbegeleider jaarlijks bijgeschoold. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring