Mijn favorieten

Woning verkopen

Een huis verkopen vraagt om specifieke expertise. Er zijn heel veel dingen die u over het hoofd kunt zien, met alle gevolgen vandien. De steeds veranderende regelgeving op de huizenmarkt en de benodigde documenten maakt het zelf verkopen van uw woning tot een complexe aangelegenheid.
Bij de verkoop van uw woning zorgen wij voor de promotie van uw pand op onze website, op alle bekende woonportals (zoals Funda, Jaap, Woonplein Limburg en Pararius), sociale media en in onze etalage.
Waar nodig kan onze eigen styliste uw huis aantrekkelijk en uitnodigend stylen om de belangstelling van kopers te vergroten.
 
Bent u voornemens een betrouwbare, deskundige verkoopmakelaar in te schakelen, die de lokale markt goed kent, over een uitgebreid lokaal netwerk beschikt en die de altijd op de hoogte is van meest recente ontwikkelingen, maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars.

“Vivre heeft onze hele verkoop goed begeleid en op elk moment met ons meegedacht. Ik zal Vivre in de toekomst zeker weer benaderen”.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring