Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Wigibaldplein 2 B/C in Susteren 6114 LX

Wigibaldplein 2 B/C

6114 LX Susteren
Huurprijs op aanvraag
Te huur

Omschrijving

Per direct te huur: commerciële ruimte met diverse mogelijkheden op toplocatie! 

In het winkelcentrum van Susteren bieden we per direct twee commerciële ruimten te huur aan. Het betreft een nieuwbouwunit aan

...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Per direct te huur: commerciële ruimte met diverse mogelijkheden op toplocatie! 

In het winkelcentrum van Susteren bieden we per direct twee commerciële ruimten te huur aan. Het betreft een nieuwbouwunit aan het Wigibaldplein 2 B/C met een totale oppervlakte van 215 m². 

Het pand biedt diverse mogelijkheden. Beide delen van het pand kunnen samengevoegd worden tot één functionele ruimte. Het is tevens mogelijk om de ruimte te verdelen in twee kleinere units en er bijvoorbeeld twee winkels in onder te brengen. Het realiseren van een horecagelegenheid behoort ook tot de mogelijkheden.  

Deze ruimten kunnen nog uitgebreid worden met ca 65 m2 (dit is nu nog magazijn). 

Het pand is voorzien van een keuken (met koelkast, combimagnetron en elektrische boiler) en een toilet. Verder wordt dit pand casco opgeleverd. 

Een gedeelte van het trottoir aan het Wigibaldplein behoort tot het eigendom en kan eventueel als terras ingericht worden. 

Direct voor het pand bevindt zich een grote openbare parkeerplaats. 


Belangrijke informatie voor de huurder 

Verhuurinformatie 
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verhuurder noch verhurend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief. 


Schriftelijkheidsvereiste 
Ter bescherming van de belangen van zowel huurder als verhuurder, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een huurovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel huurder als verhuurder de huurovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben. 

Waarborgsom of bankgarantie 
Huurder dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten bij Verhuurder  ten bedrage van drie x de maand huurpenning.


Opmerking 
Ondanks het feit dat wij zeer secuur te werk gaan bij het verzamelen van de gegevens, zijn onjuistheden niet altijd uit te sluiten. Er kunnen aan deze omschrijving geen rechten worden ontleend. 

Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm N.v.t. Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG
Route van naar Wigibaldplein 2 B/C, 6114 LX Susteren

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring