Mijn favorieten

Waar staan wij voor?


De unieke aanpak van Vivre kenmerkt zich niet door een harde commerciële benadering, maar door betrouwbaarheid en een persoonlijke kijk op makelaardij en wonen in de meest brede zin.

 
Wij streven naar een op vertrouwen gebaseerde duurzame relatie.
Vivre Adviesgroep staat niet voor een negen-tot-vijf-mentaliteit, maar voor dienstverlening en advies waarbij persoonlijke betrokkenheid, oprechte aandacht en transparantie het uitgangspunt zijn. Door ons met toewijding te verdiepen in onze klanten en hun wensen,  proberen we een vertrouwensband te realiseren. We investeren graag in het opbouwen van een duurzame relatie.
Aangevuld met onze gedegen vakkennis, staat Vivre er garant voor dat u zich persoonlijk én professioneel geholpen voelt. 

 
'Zeer vakkundig en enthousiast. We zijn heel tevreden over de dienstverlening van Vivre'. 
 
Wij willen onze klanten een comfortabel geven en ontzorgen.
Een huis (ver)kopen is al spannend en complex genoeg. Vivre is ervan overtuigd dat we veel klanten een passend aanbod kunnen doen met een breed pakket van op elkaar afgestemde diensten.
Het gehele verkoopproces van uw woning en het eventueel aankopen van een nieuwe woning, beslaat vele activiteiten die nauwkeurig op elkaar afgestemd dienen te zijn en vloeiend in elkaar moeten overlopen. Vivre biedt al deze activiteiten en aanvullende expertise op bepaalde gebieden onder één dak aan (waaronder ook hypotheekadvies, aankoopbemiddeling en styling). Wij denken graag met u mee over alle vragen die in u opkomen. Op deze manier hopen wij  onze klanten optimaal te kunnen ‘ontzorgen’.

.
 'Wat ik heel fijn vond, was dat er meerdere expertises bij elkaar waren. Woning verkopen en daarbij ook meteen mensen die je met de financiële kant helpen'. 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring