Mijn favorieten

Waar staan wij voor?

De unieke aanpak van Vivre kenmerkt zich niet door een harde commerciële benadering, maar door betrouwbaarheid en een persoonlijke kijk op makelaardij en wonen in meest brede zin.
 

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.
Vivre Adviesgroep staat niet voor een negen-tot-vijf-mentaliteit, maar voor dienstverlening en advies waarbij persoonlijke betrokkenheid, oprechte aandacht en transparantie het uitgangspunt zijn. Aangevuld met onze gedegen vakkennis, staat Vivre er garant voor dat u zich persoonlijk én professioneel geholpen voelt. 
 
'Zeer vakkundig en enthousiast. We zijn heel tevreden over de dienstverlening van Vivre'. 

 
Wij willen onze klanten een comfortabel en vertrouwd gevoel geven.
Een huis (ver)kopen is al spannend genoeg. Vivre is ervan overtuigd dat haar klanten gebaat zijn bij een breed pakket aan op elkaar afgestemde diensten.
Het gehele verkoopproces van uw woning en het eventueel aankopen van een nieuwe woning beslaat vele activiteiten die nauwkeurig op elkaar afgestemd dienen te zijn en vloeiend in elkaar moeten overlopen. Vivre biedt al deze activiteiten en aanvullende expertise onder één dak aan (waaronder ook hypotheekadvies, aankoopbemiddeling en styling). Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal ‘ontzorgen’.
 
'Wat ik heel fijn vond, was dat er meerdere expertises bij elkaar waren. Woning verkopen en daarbij ook meteen mensen die je met de financiële kant helpen'. 
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring