Mijn favorieten

ONS TEAM


 

Vivre Adviesgroep

Christel Schneiders
Christel Schneiders
Eigenaar / Makelaar Sittard e.o. / Financieel Adviseur
De drijvende kracht achter Vivre Adviesgroep is Christel Schneiders, een vrouw met passie, ervaring en visie. Christel heeft na meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening haar passie gevolgd en de stap gezet om als zelfstandig ondernemer in de wereld van de makelaardij en vastgoed haar ideaal te verwezenlijken. Haar verkregen inzichten en professionele drive, maar vooral haar visie zijn terug te zien in de manier waarop zij Vivre Adviesgroep onderscheidend maakt. Als Erkend aankoopbemiddelaar en Erkend hypotheekadviseur is ze van de meest actuele ontwikkelingen op de hoogte. Hierdoor kan Christel met Vivre niet alleen makelaardij, maar ook aankoopbemiddeling en hypotheekadvies aan haar klanten aanbieden.

“Open, vriendelijk, rustig en zeer belangrijk, enorm bekwaam in het uitleggen en beantwoorden van onze vragen”
Maurice Eijpe
Maurice Eijpe
Makelaar Echt-Susteren e.o.
Maurice Eijpe is onze aan- en verkoopmakelaar voor de regio Susteren-Roermond. Maurice heeft ruim 15 jaar ervaring binnen de overheid op het gebied van ruimtelijke ordening, wet- en regelgeving en vergunningverlening. Dit vormt samen met zijn kennis van de regio, een afgeronde opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij en een uitgebreid persoonlijk netwerk in de regio, de basis voor zijn werk als makelaar van Vivre Adviesgroep. Maurice staat voor een persoonlijke, open en eerlijke, klantgerichte benadering waarbij een goede afhandeling en nazorg erg belangrijke uitgangspunten zijn. “Uiterst tevreden met Vivre Adviesgroep en met name onze makelaar Maurice Eijpe. Doelgerichtheid, klantvriendelijkheid en een oog voor details hebben ervoor gezorgd dat mijn woning zeer snel verkocht werd.”
Bas Henssen
Bas Henssen
Makelaar Maastricht e.o.
Onze makelaar voor de regio Maastricht is Bas Henssen. Bas combineert zijn makelaarschap bij Vivre met zijn baan in de financiële dienstverlening en het verzekeringswezen. Als geboren en getogen Maastrichtenaar (en nog steeds woonachtig in de wijk Heugem) heeft Bas een uitgebreid netwerk in Maastricht en omgeving. Dit netwerk, zijn resultaatgerichtheid en zijn goede contactuele eigenschappen, zet hij in om uw huis te verkopen.
Myriam Spronkmans
Myriam Spronkmans
Assistente makelaardij & hypotheekadvies
Myriam is sinds 1 november 2019 het team van Vivre Adviesgroep komen versterken. Met haar ruime, jarenlange ervaring in de makelaardij (o.a. bij Ruijters Makelaardij in Maastricht en Heerlen, en Heykens Makelaardij in Elsloo) is Myriam van grote toegevoegde waarde voor ons team.
“Het ondersteunen en begeleiden van onze opdrachtgevers en klanten wat zal leiden tot een verkoop of aankoop waar een ieder tevreden mee is beschouw ik als mijn belangrijkste taak binnen de organisatie. Dit beoog ik te doen vanuit een open, vriendelijk en doelgericht oogpunt”, aldus Myriam.
Ingrid Hochstenbach
Ingrid Hochstenbach
Assistente makelaardij / Styliste
Kelly Smeets
Kelly Smeets
Assistente makelaardij
Stefan Ebbers
Stefan Ebbers
Medewerker binnendienst
Nancy Maessen
Nancy Maessen
Medewerker binnendienst